fbpx

Noi acțiuni rutiere în Prahova. Peste 100 de sancțiuni, opt permise reținute și amenzi de peste 66.000 de lei, într-o singură zi

Noi acțiuni rutiere în Prahova. Peste 100 de sancțiuni, opt permise reținute și amenzi de peste 66.000 de lei, într-o singură zi

Image
Image

Peste 100 de sancțiuni au fost aplicate, duminică, de polițiștii care au acționat pe drumurile din Prahova. Cele mai multe amenzi au fost date pentru depășirea limitei legale de viteză. 

 

"Ieri, 22 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au acționat pe drumurile naționale din județ pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, dar și în vederea depistării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului.

Astfel, în cadrul activităților au fost controlate 171 de autovehicule și au fost efectuate 84 de testări cu aparatul etilotest.

De asemenea, aparatele radar au înregistrat 71 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele legale admise.

În total au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.695 de lei.

Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare", potrivit bilanțului publicat, luni, de reprezentanții IJP Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJP Prahova

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.