Image

Noi probe ADN găsite în cazul crimei din Berceni | Bijuteriile fetiţei au fost găsite la amanet

crima din Berceni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Berceni, acolo unde o fetiţă a fost ucisă de concubinul mamei şi ascunsă în lada canapelei. Au fost găsite noi urme de ADN pe sacul în care era trupul neînsufleţit al fetiţei de 12 ani.

Persoana a fost identificată în baza noilor probe ADN şi a fost chemată în faţa procurorilor pentru a da explicaţii. Între timp, au fost găsite într-o casă de amanet şi bijuteriile tinerei. Părinţii au fost chemaţi pentru a le recunoaşte.

Tatăl fetei a ajuns în faţa anchetatorilor de la Serviciul Omoruri. A fost chemat pentru a recunoaşte bijuteriile tinerei, găsite de poliţişti într-un amanet din Bucureşti.

În funcţie de ce vor decide anchetatorii, încadrarea juridică ar putea fi schimbată, iar concubinul mamei riscă închisoare pe viaţă.

"Mama a fost chemată tot pentru identificarea bijuteriilor. Din punctul meu de vedere, ea nu are niciun fel de implicaţie în acest dosar. Pur şi simplu, a fost suficient de dezinteresată de soarta copilului, după ce i-a spus Şerbuc că a plecat de acolo, din apartament, încât să îl sune pe tată şi să confirme această informaţie. Dar ea, cu siguranţă, din datele tehnice şi din declaraţiile martorilor, ea nu avea cum să fie în momentul decesului fetiţei în apartamentul respectiv.

Dacă se va dovedi că Şerbuc a omorât-o pe fetiţă, aşa cum bănuiesc eu şi cum bănuiesc şi anchetatorii, din interes material, adică să îi sustragă acele bijuterii, practic nu vom mai discuta despre o infracţiune de omor, ci despre o infracţiune de omor calificat. La declaraţia trecută, Marcel Şerbuc a minţit, spunând că a aplicat o corecţie fetei, ea s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de gresia din baie, minciuni", a declarat avocatul Adrian Cuculis potrivit antena3.ro.

La audieri a fost chemat şi un bărbat ale cărui urme de ADN au fost găsite pe sacul în care trupul copilei a fost ascuns. "A fost un fost chiriaş, practic, care a locuit acolo cu alte persoane, chiar şi cu oameni ai străzii, se referea la un moment dat în declaraţia lui", a explicat avocatul Adrian Cuculis, conform sursei citate.

Marcel Şerbuc va ajunge din nou în faţa procurorilor pentru a se afla dacă a ucis-o pe fetiţă doar pentru a-i fura bijuteriile.

 

 

Foto captura antena3.ro.

Image
Image