Nuntă, cu 150 de participanți, întreruptă de poliţişti la Blejoi

Nuntă, cu 150 de participanți, întreruptă de poliţişti la Blejoi

O nuntă la care participau aproximativ 150 de persoane a fost întreruptă, duminică seară, de poliţiştii prahoveni. Aceștia au aplicat amenzi de 8.000 de lei pentru nerespectarea legii privind combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Blejoi s-au autosesizat cu privire la un eveniment privat desfăşurat în comuna Târgşoru Vechi.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit că în incinta locaţiei avea loc o nuntă, într-un salon timp cort, la care participau aproximativ 150 de persoane. Forţele de ordine au întrerupt evenimentul, iar persoanele indentificate s-au conformat indicaţiilor transmise de poliţişti şi au părăsit locaţia. Poliţiştii au sancţionat contravenţional organizatorul evenimentului pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în valoare de 8.000 de lei", precizează sursa citată.

Imagine cu caracter ilustrativ, realitatea.net.

 

Image
Image
Image
Image
Image