O elevă a C. N. "Al. I. Cuza" din Ploiești, sub control judiciar după ce ar fi încercat să-și omoare prietena. Colegilor le este frică să mai meargă la școală

O elevă în vârstă de 18 ani a Colegiului Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești ar fi încercat să își omoare prietena. Totul s-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de 15 februarie, într-un apartament de pe str. Romană, în care agresoarea locuiește cu chirie.

Cazul a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Ziarul Incomod, care scriu că autoarea faptei se pregătise cu arme și obiecte, spray lacrimogen, un cuțit, bandă adezivă, saci menajeri și o bâtă.  Agresoarea ar fi folosit întâi spray lacrimogen, după care și-ar fi atacat victima cu o bâtă. Norocul fetei a fost, potrivit sursei citate, că vecinii au auzit strigătele de ajutor și au sunat la 112, iar între timp un polițist din cadrul departamentului Investigații Criminale care era în timpul liber și se afla a ciocănit puternic de mai multe ori. Victima, care ar fi avut și o relație amoroasă cu agresoarea, a reușit să ajungă la ușă și a fost condusă în fața scării de către polițist.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, a fost transportată la spital, cu traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și dreapta și contuzie la mâna stângă. Aceasta ar fi refuzat examinarea în cadrul secției de Chirurgie plastică.

Inițial, agresoarea a fost reținută, apoi plasată în arest preventiv, pentru 30 de zile. Ulterior, aceasta a fost plasată sub control judiciar.

“Am fost sesizați în legătură cu un conflict prin serviciul de urgență 112 care a fost înregistrat pe 15.02.2019 la orele 16:43 și am intervenit, iar conform dispozițiilor unităților de parchet competente efectuăm cercetări în cadrul dosarului penal pentru loviri și alte violențe cu persoana bănuită cercetată sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, au declarat reprezentanții IJP Prahova, pentru ziarulincomod.ro.

Potrivit unor surse din unitatea de învățământ, citate de ziarulincomod.ro, colegii agresoarei spun că se tem de ea și merg cu frică la școală, cu atât mai mult cu cât se pare că agresoarea obișnuia să vorbească mereu despre moarte și despre faptul că ar vrea să omoare oameni, iar cea mai mare dorință a ei ar fi să omoare pe cineva, iar apoi să se sinucidă.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image