fbpx

O femeie și un copil au fost răniți, la Brebu, după ce cauciucul unui autobuz a explodat

Image
Image

Un autocar cu 14 persoane și un autoturism au fost implicate, marți după-amiază, într-un accident petrecut pe raza comunei Brebu. ISU Prahova anunță că două persoane care se aflau în mașină, mamă și copil, au fost rănite ușor.

Potrivit Poliției, autobuzul efectua o cursă specială când un cauciuc ar fi explodat și l-ar fi proiectat într-un autovehicul care era staționat. Se pare că persoanele rănite se aflau lângă mașină, după cum a reieșit din primele cercetări efectuate de polițiști.

UPDATE - Autobuzul efectua curse regulate pe ruta Brebu - Câmpina, a precizat Poliția. Persoanele aflate în vehicul au coborât imediat după imact și au fost preluate de altă mașină.

Potrivit ISU, un băiețel de 6 ani și mama acestuia au fost preluați de echipajele de urgență și transportați la spitalul din Câmpina.

UPDATE - Serviciul Județean de Ambulanță Prahova anunță că femeia, de 34 de ani, a suferit un traumatism abdominal și un trajmatism la gambă. Copilul, un băiețel de 6 ani, a fost de asemenea rănit la picior.

UPDATE - Nimeni nu a fost transportat la spital, au anunțat reprezentanții SAJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.