O femeie a leşinat în faţa Biroului Electoral Prahova, în timp ce aştepta să predea buletinele de vot

Efortul de a participa ca membri în secţiile de votare din Prahova s-a dovedit unul extrem de mare pentru mulţi dintre aceştia. Epuizaţi după 14 ore în timpul votării, alte câteva ore pentru numărarea buletinelor şi apoi alte ore pentru predarea lor, mai mulţi oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale în faţa Biroului Electoral Judeţean.

Sute de membri ai secţiilor din Prahova şi-au petrecut noaptea de duminică spre luni în faţa Palatului Administrativ, în corturile de campanie instalate special din ISU. Din cauza oboselii acumulate, cel puţin două femei au acuzat stări de rău. Este vorba, potrivit martorilor, despre o persoană venită de la o secţie din Floreşti şi una de la o secţie din Ploieşti.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

VIDEO | "Tabără de refugiaţi" în centrul Ploieştiului. Sute de oameni nedormiţi de peste 30 de ore încă aşteaptă să predea buletinele de vot

Cum explică autorităţile din Prahova cozile mari la predarea buletinelor de vot şi proceselor-verbale

Una dintre femei a ajuns direct de la Palatul Administrativ la spital, după ce a leşinat la coadă. Potrivit informaţiilor comunicate de reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, o femeie cu lipotimie a fost preluată de un echipaj medical, de lângă intrarea B a Palatului Administrativ, şi transportată la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Image
Image
Image