O femeie de 89 de ani a fost jefuită în zona de sud a Ploieștiului

femeie jefuită în zona de sud a ploieștiului
Foto cu caracter ilustrativ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați vineri, în jurul prânzului, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană i-ar fi sustras geanta unei femei. Păgubita este o bătrână de 89 de ani. Fapta a avut loc în zona de sud a Ploieștiului.

"Polițiștii deplasați la fața locului au identificat femeia în vârstă de 89 de ani, care a declarat faptul că în timp ce se deplasa către adresa de domiciliu la un moment dat s-ar fi oprit să se odihnească lăsându-și geanta pe trotuar, fiind sustrasă de un bărbat, care ulterior a părăsit zona într-o direcție necunoscută. 

Astfel, în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Ploiești. 

În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive", a anunțat IJP Prahova. 

 

Bărbatul este anchetat în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

 

Image