O tânără de 19 ani din Prahova a murit la spital, după ce s-a pierdut în valuri la Vama Veche

O tânără în vârstă de 19 ani, originară din Ploieşti, a murit la spitalul din Mangalia, după ce fusese scoasă, inconştientă, din valurile Mării Negre. Medicii sosiţi la faţa locului au reuşit în primă fază să-i restabilească pulsul, fata fiind transportată la spital, unde, din păcate, s-a stins din viaţă, cinci zile mai târziu.

Andra avea 19 ani, studia la Universitatea Transilvania din Braşov şi era nepoata ziaristului Valentin Ilişoi. Pe 4 august, ea a fost scoasă din apă, inconştientă, pe plaja La Stuf din Vama Veche. La faţa locului au ajuns echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, iar medicii au reuşit să-i restabilească pulsul, fata fiind transportată apoi de urgenţă la spital. Din păcate, pe 9 august ea s-a stins din viaţă, informează Ziua de Constanţa.

"Fata genială a fratelui meu mai mic. Scria poezii. A apucat să publice o carte. Acum tace. S-a înecat în mare. Era plină de viață, a avut Dumnezeu de unde să ia. A luat și din noi", a scris unchiul său, îndurerat, pe Facebook, în urma tragediei.

(Foto: Facebook.com)

Image
Image
Image