O tânără din Prahova și copilul ei de 2 ani au dispărut fără urmă. Cei doi plecaseră spre biserică

O femeie de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii (sat Țipărești), și băiețelul ei de doi ani, sunt de negăsit, de duminică dimineață, atunci când au plecat spre Biserica Mălăiești. Poliți Orașului Băicoi a fost sesizată, ci privire la acest caz, aseară, în jurul orei 22.30.

Femeia e numește Ana Maria Arsene. Aceasta are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje. În vorbire, se bâlbâie.

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, purta adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici. Femeia își transporta băiețelul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleumarin. Copilul purta sandale verzi din material plastic.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image