Image

Opt ploieșteni condamnați pentru tâlhării, furturi, lipsire de libertate, au fost prinși ieri de polițiști și duși în penitenciar

ploiesteni condamnați
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii secțiilor din Ploiești au pus în executare, într-o singură zi, opt mandate de executare a pedepsei emise de instanță pentru persoane din municipiu. Este vorba despre condamnați în diferite cauze penale, cele mai multe dintre ele referitoare la infracțiuni cu violență.

 

Potrivit unui comunicat transmis astăzi de IJP Prahova, polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Ploiești au pus în executare, miercuri, două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Ploiești, unul în cazul unui bărbat în vârstă de 30 de ani, condamnat la 5 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate în mod ilegal, iar un altul în cazul unei femei în vârstă de 36 de ani, condamnată la 7 ani și 2 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat și lipsire de libertate.

Tot ieri, polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au pus în aplicare alte trei mandate de executare a pedepsei, emise de Judecătoria Ploiești, pe numele a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 28 de ani, din municipiul Ploiești, condamnați la 11 ani și 8 luni, 8 ani și 6 luni, respectiv 5 ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și complicitate la furt calificat.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a doi bărbați din municipiul Ploiești, cu vârstele de 21, respectiv 27 de ani, condamnați  la 4 ani și 8 luni, respectiv la 4 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

Și polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au pus în executare un mandat de executare a pedepsei, pe numele unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Ploiești, condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image
Image