Patru copii au fost luaţi de viitură, în Sângeru. ISU a trimis mai multe echipe de căutări

Căutări disperate, în comuna prahoveană Sângeru, după ce mai mulţi copii, cu vârste între nouă luni şi şase ani, au fost luaţi de viitură! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis mai multe echipaje de pompieri, care îi caută pe micuţi pe ambele maluri ale Cricovului Sărat.

Vineri după-amiază, în jurul orei 17.40, ISU Prahova a anunţat că a trimis mai multe echipaje de căutare, după ce viitura a surprins o femeie şi patru copii. Femeia a fost salvata de un cetățean, însă copiii, cu vârste între nouă luni şi şase ani, sunt în continuare căutați de către echipajele de pompieri. "30 de pompieri militari fac eforturi susținute pentru a salva copilașii", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Se constituie 3 echipaje de căutări pe ambele maluri ale Cricovului Sărat, au mai precizat autorităţile.

Tot în Sângeru, echipajele de pompieri au reuşit să recupereze un copil de şase ani, la rândul său surprins de viitură, însă care nu făcea parte din grupul celorlalţi patru.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

30 de persoane evacuate din calea apelor. Viiturile afectează mai multe case şi drumuri din Prahova

Judeţul Prahova se află sub avertizări de ploi torenţiale şi de inundaţii, iar primele ore în care aceste fenomene s-au manifestat au provocat probleme de proporţii.

(Foto: arhiva ISU Prahova)

Image
Image
Image