fbpx

Patru dosare penale pentru prahoveni prinși conducând beți sau drogați

Patru dosare penale pentru prahoveni prinși conducând beți sau drogați

Image
Image

În ultimele două zile, mai  mulți conducători auto trași pe dreapta de polițiștii din județ s-au ales cu dosare penale după ce s-a dovedit că se urcaseră la volan beți sau drogați. Sunt anchetați patru bărbați din Filipeștii de Târg, Ploiești, Breaza și Sinaia.

 

Luni, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Florești care acționau în comuna Filipeștii de Târg au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comună.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Câteva ore mai târziu, polițiștii Serviciului Rutier Prahova aflați pe DN1A, pe raza localității Lipănești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Ploiești. Și acesta emana halenă alcoolică așa că a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit de asemenea dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Și aseară, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 61 de ani, din oraș, care emana halena alcoolică. Etilotestul a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior conducătorul auto fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. În același timp, oamenii legii au deschis dosar penal.

Un tânăr drogat cu marijuana depistat la volan, pe străzile din Sinaia

Marți, în jurul orei 22.30, la Sinaia, polițiștii au tras pe dreapta un tânăr de 23 de ani, pentru un control de rutină. Remarcând comportamentul suspect ala cestuia, au utilizat aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la substanța marijuana, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.