Patru persoane au ajuns la spital, miercuri seară, după un accident cu două autoturisme și un TIR produs pe Centura de Vest

Accident grav, miercuri seară, pe Centura de Vest a Ploieștiului, într-o zonă renumită pentru numeroasele evenimente rutiere petrecute aici. Impactul s-a produs în intersecția cu drumul spre Buda, fiind implicate, potrivit Poliției, două autoturisme și un TIR.

La fața locului au fost trimise echipaje de la Ambulanță, dar și din partea ISU Prahova, care a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple.

Patru din cele cinci persoane aflate în vehiculele implicate au fost rănite. Victimele sunt două femei de 37, respectiv 55 de ani, și doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 45 de ani, care au ajuns la spital cu diverse traumatisme.

DIn cauza evenimentului, circulația a fost afectată, pe sensul spre Brașov, cozile de mașini întinzându-se, până la finalizarea intervenției, pe câțiva kilometri.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image