Patru răniți și mai multe mașini avariate, în zona Metro, după desprinderea unei semiremorci

Accident în lanț, joi, în jurul orei 17.00, în dreptul benzinăriei din apropierea Metro Ploiești. Poliția a anunțat că trei autoturisme și un camion, toate parcate, au fost lovite și avariate de semiremorca desprinsă de capul tractor al unui ansamblu de vehicule.

ISU Prahova a anunțat că în cele cinci vehicule implicate în eveniment se aflau opt persoane, șase dintre toate fiind evaluate medical. În cazul a patru persoane s-a constatat că nu prezentau leziuni, iar acestea au refuzat transportul la spital.

Nu a acceptat să fie transportat la spital nici un bărbat de 44 de ani care suferise un traumatism cranio-cerebral.

În schimb au ajuns, la SJU un bărbat de 28 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 25 de ani, cu traumatisme la genunchiul drept și coapsa dreaptă, precum și o femeie de 56 de ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism la piciorul stâng.

La fața locului, ISU Prahova a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanţă Smurd.

După primele verificări, IJP Prahova a anunțat că ansamblul cap tractor + semiremorcă implicat în eveniment se deplasa pe sensul Brașov - București. În curba din zona Metro, semiremorca s-a desprins, a trecut pe sensul opus, a intrat în benzinăria Petrom, unde a intrat în coliziune cu trei autoturisme și un alt cap tractor.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image