Patru tineri arestați, în Prahova, după ce au fost prinși cu o cantitate impresionantă de droguri. Grupul se pregătise pentru Neversea

Patru tineri au fost plasați în arest preventiv, miercuri, printr-o hotărâre a Tribunalului Prahova, la cererea DIICOT Ploiești. Aceștia au fost prezentați instanței cu acuzația de trafic de droguri.

Hotărârea a fost pronunțată în cursul zilei de ieri și poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare, conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată.

Potrivit unor surse, cei patru ar fi din Cluj, iar asupra lor s-ar fi găsit nu mai puțin de 10 kilograme de droguri, în special canabis. Se pare că grupul se îndrepta spre litoral, unde în această seară începe festivalul Neversea, eveniment care se încheie duminică.

DIICOT nu a transmis, până acum, nicio informare oficială cu privire la acest caz.

Zilele trecute, însă, pe litoral, un alt tânăr a fost reținut de procurorii DIICOT, în urma unui flagrant în timpul căruia asupra bărbatului au fost găsite, de asemenea, cantități mari de droguri. Anchetatorii au precizat că acestea erau porționate și pregătite pentru a fi comercializate în cu ocazia festivalului care are loc în perioada 4-7 iulie, la Constanța.

Citiți și:  Traficant de droguri săltat de pe stradă, în județul Constanța. Ce stoc de "marfă" pregătise pentru Neversea

Foto arhivă

 

 

Image
Image
Image