fbpx

UPDATE | Patru vehicule implicate într-un accident pe DN 1, în zona Bușteni - Azuga. Traficul este dirijat

Image
Image

Trei autoturisme și o dubă au fost implicate marți, în jurul orei 9.30, într-un accident petrecut pe raza stațiunii Bușteni.

ISU Prahova a anunțat că a trimis la fața locului un echipaj de stingere și unul de prim ajutor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului, una dintre persoanele aflate în vehiculele implicate acuză dureri la un umăr.

UPDATE - IJP Prahova anunță că accidentul s-a produs pe DN 1, în zona Bușteni - Azuga. Din primele date se pare că șoferul unei autoutilitare nu ar fi păstrat distanța față de autoturism care circula în fața sa intrând în coliziune față-spate cu acesta. O persoană care se afla în mașină a acuzat dureri ușoare și va fi transportată la spital.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, turismul ar fi fost proiectat în afara părții carosabile, iar autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula în fața primului autoturism lovit, care a fost proiectat la rândul său în mașina care circula în fața sa.

Traficul în zonă este dirijat, mai precizează IJP.

UPDATE - Victima este un bărbat de 53 de ani care a suferit un traumatism la umăr, fiind transportat la spital, a anunțat ISU Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.