Percheziții, joi dimineață, într-un cartier din Ploiești

Percheziții, joi dimineață, într-un cartier din Ploiești

Șase percheziții au avut loc în această dimineață, în cartierul ploieștean Mitică Apostol, și șapte persoane au fost conduse la audieri în urma acțiunii derulate de Poliția Municipală, într-un dosar privind comiterea unor furturi din societăți comerciale și din locuințe aflate în construcție.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada ianuarie-aprilie a.c.,  persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin efracție, în societăți comerciale și locuințe aflate în construcție, de unde ar fi sustras diverse bunuri și unelte. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 17.000 de euro. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și înscrisuri. Șapte persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri", a anunțat IJP Prahova.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image