Percheziții, la Ploiești, în cazul unor indivizi care ar fi plasat pe piață bancnote false de 50 de euro

Trei percheziții  au avut loc în municipiul Ploiești și trei mandate de aducere au fost puse în aplicare, miercuri, într-un caz de falsificare și punere în circulație de monede străine falsificate, precum și înșelăciune.

Polițiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune.

"În  urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie., cei trei bănuiți au plasat un număr de 3 bancnote false de 50 de euro. Pe  9 iulie a.c, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi  Mobilă «Matei Basarab»Ploieşti, au desfășurat trei percheziții, la domiciliile persoanelor bănuite, context în care au identificat și ridicat, în vederea continuării,cercetărilor, un pistol cu muniție neletală, două încărcătoare, cinci cartușe, o pușcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de canabis, ustensile de consum droguri și suma de 6.700 de euro", a anunțat IJP Prahova.  

Două dintre persoanele audiate au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate procurorului de caz  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

Image
Image
Image