Percheziții în trei comune din Prahova, la persoane bănuite de proxenetism și tâlhărie. Patru supecţi au fost reținuți

Percheziții în trei comune din Prahova, la persoane bănuite de proxenetism și tâlhărie. Patru supecţi au fost reținuți

Polițiștii ploieșteni au efectuat, joi, șapte  percheziții pe raza municipiului și în localitățile Bărcănești, Florești și Cocorăștii Mislii, la  domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de proxenetism și tâlhărie. 4 mandate de aducere au fost puse în executare.

"În perioada martie-mai a.c., persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituției pe raza județului Prahova, obținând foloase materiale de pe urma acestor activități. Totodată, acestea ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie, deposedând prin violență persoana vătămată, de o sumă de bani, precum și două tentative de tâlhărie", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 30.000  de  lei.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri, iar patru dintre ele au fost reținute, pentru 24 de ore.

Astăzi, acestea vor fi prezentate unității de parchet pentru dispunerea de măsuri preventive.

Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române și au fost derulate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab” Ploiești.

 

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: mhalert.ro)

Image
Image
Image