Percheziții inclusiv în Prahova, în dosarul care vizează Tarom

DIICOT a transmis, în urmă cu puțin timp, un comunicat oficial referitor la perchezițiile care au loc marți dimineață în cadrul unei anchete care ar viza compania Tarom. Descinderile au avut loc nu numai în București, ci și în Ilfov, Prahova, Dâmbovița și Brașov.

"Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Directiei de Politie Transporturi  au efectuat un număr de 25 de perchezitii domiciliare ( 14 Bucuresti, 7 Ilfov, 2 Prahova, 1 Dâmbovița și 1 Brașov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală «in rem» sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie. De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectueaza o perchezitie la punctul de lucru al unui sindicat", au anunțat anchetatorii.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de transporturi din București, Constanța și Brașov, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate,  Direcției de Investigații Criminale și al luptătorilor S.I.A.S. din Poliția Română.

Citiți și:  Percheziţii DIICOT la sediul Tarom. Ancheta, într-un dosar de delapidare

Pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image