Persoană rănită grav după ce o maşină s-a răsturnat în Telega. E chemat elicopterul SMURD

Persoană rănită grav după ce o maşină s-a răsturnat în Telega. E chemat elicopterul SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a prelua o victimă a unui accident rutier petrecut duminică dimineaţă în comuna prahoveană Telega. Maşina în care aceasta se afla a ieşit de pe carosabil, fără să fi intrat în coliziune cu vreun alt autovehicul, s-a răsturnat şi s-a lovit de un stâlp de electricitate.

Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 10.15, în satul Buştenari din Telega, a anunţat Poliţia Prahova. Maşina, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat. Unul dintre pasageri a rămas inconştient.

ISU Prahova a mobilizat la faţa locului o autopspecială de stingere şi o ambulanţă SMURD tip B2, de la detaşamentul din Câmpina. Ulterior, văzând situaţia, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au solicitat deplasarea unui elicopter SMURD pentru a prelua victima.

UPDATE:  Din primele verificări, se pare că, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DC 133, pe raza localității Buștenari, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, a detaliat ulterior Poliţia Prahova. În  urma evenimentului rutier, un bărbat de 38 de ani, pasager în auto, care pare a fi rănit grav, a fost preluat și transportat de elicopterul  SMURD, la spital. Conducătorul auto nu deține permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat pozitiv, respectiv 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.

Image
Image
Image