Peste 350 de sesizări la 112, care solicitau intervenția Poliției, în Prahova, în minivacanța de zilele trecute

sesizări 112
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Nu toată lumea s-a relaxat în minivacanța care tocmai s-a încheiat. În Prahova, sute de persoane au solicitat intervenția Poliției, prin sesizări la 112.

 

“În perioada 20-24 Ianuarie a.c. , pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică pe raza întregului județ, polițiștii prahoveni au desfășurat și organizat 36 de acțiuni punctuale.

Cei peste 150 de polițiști de ordine publică și rutieră, dar și din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au asigurat o prezență vizibilă atât în cadrul evenimentelor din județ cât și în proximitatea acestora, în fiecare zi, pentru prevenirea oricăror incidente antisociale, răspunzând prompt la toate solicitările care s-au aflat în competența de gestionare a poliției. 

În perioada mai sus menționată, polițiștii prahoveni au intervenit la peste 350 de sesizări prin intermediul Sistemului Național Unic al Apelurilor de Urgență 112.

(…)

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii prahoveni au constatat și încălcări ale normelor de conviețuire socială, fiind aplicate, în acest sens, 96 de sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991, în valoare de 40.700 de lei”, a informat IJP Prahova, într-un bilanț dat publicității miercuri.

De asemenea, pentru încălcări ale Codului rutier au fost aplicat amenzi în valoare de peste 250.000 de lei, mai menționează sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image