Ploieștean de 22 de ani, reținut în cazul unui furt dintr-o locuință din municipiu

Ploieștean de 22 de ani, reținut în cazul unui furt dintr-o locuință din municipiu

Un tânăr de 22 de ani, din Ploiești, a ajuns după gratii, joi, fiind reținut într-un dosar privind un furt din locuințp care a avut loc în municipiu, la începutul lunii februarie. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiale au efectuat, în această dimineață, două percheziții, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de  furt calificat, iar trei indivizi au fost conduși la audiceri.

"Din cercetări a rezultat faptul că, la începutul lunii februarie a.c.,  persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție într-o locuință din Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de valoare (electronice, ceasuri, parfumuri). Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 1.500 de lei. De la locațiile vizate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională.

Un ploieștean în vârstă de 22 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive", au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: realitateadevaslui.net)

Image
Image
Image