fbpx

Ploieștean reținut pentru că le-ar fi violat și agresat pe fiicele concubinei sale, trei copile cu vârste între 9 și 13 ani

Image
Image

Anchetă într-un caz scandalos, la Ploiești. Un bărbat de 37 de ani din municipiu a fost săltat de mascați, în cursul zilei de joi, ca urmare a perchezițiilor derulate astăzi la domiciliul său. Individul este bănuit de viol, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit IJP Prahova, victime ar fi fost cele trei fiice ale concubinei sale. Copilele au vârste cuprinse între 9 și 13 ani. "Din cercetări a rezultat faptul că, în decursul acestui an, persoana bănuită ar fi săvârșit o faptă de viol, trei fapte de agresiune sexuală și trei fapte de rele tratamente aplicate minorului, față de cele trei fete ale concubinei sale, cu vârste cuprinse între 9-13 ani.  În urma acestor percheziții, o persoană a fost adusă la sediul poliției pentru audieri și ulterior a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentată instanței de judecată, cu propuneri legale", a informat IJP Prahova.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.