Polițiștii au amendat mai multe case de pariuri din Ploiești și Slănic

Mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate, zilele acestea de polițiștii prahoveni, pentru  societăți ce desfăşoară activităţi de jocuri de noroc şi pariuri sportive.

Cu ocazia unei acțiuni ce a vizat paza obiectivelor, a bunurilor, a valorilor și protecția persoanelor, polițiștii Secției 2 din Ploiești au constatat nereguli cu privire la asigurarea pazei prin intermediul camerelor de supraveghere, precum și la modul de depozitare a valorilor monetare gestionate la nivelul unității. În urma acțiunii, au fost controlați doi responsabili de pază, doi agenți de pază, precum și două societăți comerciale, și au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 lei.

Și polițiștii din Slănic au organizat o acțiune similară, ocazie cu care au aplicat 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.500 lei. La unul dintre agenții economici verificați, polițiștii au stabilit că nu întruneşte cerinţele minimale privind securitatea fizică a obiectivului și nu a fost întocmită analiza de risc.

 

Image
Image
Image