Polițistă locală lovită de mașină, în Ploiești. Șoferul a fugit de la locul accidentului

O poliţistă locală din Ploiești care se afla, vineri după-amiază, în exercitarea atribuțiilor, a fost lovită cu mașina de un șofer pe care îl verifica și urma să îl sancționeze. Incidentul s-a petrecut în zona de sud a municipiului.

Potrivit IJP Prahova, poliţista locală ar di observat un autoturism parcat neregulamentar pe strada Bobâlna și s-ar fi apropiat de conducătorul autoturismului solicitând acestuia să prezinte documentele. Bărbatul a refuzat, s-a urcat în autoturism și demarat în trombă.

Colegul poliţistei locale este cel care a apelat 112 spunând că agenta a fost lovită de autoturismul în cauză, mai precizează Poliția.

Poliţista locală a făcut un atac de panică, acuza dureri în zona șoldului și a fost transportată la Spitalul  Județean Ploieşti, potrivit sursei citate.

Mașina care a lovit-o a fost găsită la scurt timp după aceea, abandonată pe o străduță, nu departe de locul accidentului, iar ulterior a fost depistat și șoferul, care a fost săltat și dus la audieri, la sediul Poliției Ploiești.

Sindicatul Poliției Locale "Mihai Viteazul" a anunțat, într-un punct de vedere transmis vineri seară, în urma acestui incident, că este pentru a doua oară când polițista este implicată într-un astfel de eveniment. Și în ianuarie anul trecut, aceasta a fost lovită de un șofer care, de asemenea a fugit de la locul accidentului.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, reprezentanții sindicatului au anunțat că femeia este în continuare în stare de șoc și se află sub supraveghere medicală.

Şoferul implicat riscă dosar penal pentru ultraj şi fugă de la locul accidentului.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image
Image