Poliţiştii caută o femeie şi pe fiul ei de 3 ani, rătăciţi în pădure

O femeie în vârstă de 40 de ani și fiul ei de doar 3 ani și 10 luni sunt căutați de rude și de polițiști, după ce ar fi dispărut, ieri, într-o pădure din apropierea satului Zizin, județul Brașov.
„La data de 21.04.2019, orele 17.45, dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 40 ani, împreună cu fiul său minor în vârstă de 3 ani și 10 luni, în timp ce se aflau în pădurea din apropierea satului Zizin, com. Tărlungeni, jud. Brașov, împreună cu alţi membri ai familiei, au plecat într-o direcţie necunoscută, în plimbare şi nu s-au mai întors”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, citată de mytex.ro.
Semnalmentele persoanelor dispărute, conform IJP:
Femeia are 1,70 m înălţime, 55 kg, faţă ovală constituţie astenică, ochii albaştri, părul şaten drept mediu, prins la spate în coadă. La data plecării purta o geacă de fâş lungă de culoare albastru închis şi o pereche de blugi.
Minorul are 1 m – 1,10 m înălțime, ochii mari, negri, faţă ovală, păr castaniu, constituţie normală. Acesta purta o geacă de fâş de culoare roşie, o bluză de culoare albă şi încălţat cu cizme de culoare neagră. Avea asupra sa o bicicletă fără pedale, de culoare roşie, cu inscripţia „190” de culoare neagră, pe cadru.
Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!

Image
Image
Image