PRAHOVA: Bărbat cu afecțiuni psihice, căutat de familie și Poliție. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

PRAHOVA: Bărbat cu afecțiuni psihice, căutat de familie și Poliție. Dacă îl vedeți, sunați la 112!

Polițiștii din comuna Scorțeni au fost alertați, marți după-amiază, cu privire la dispariția unui bărbat de 37 de ani, din localitate.

 

Potrivit IJP Prahova, la data de 14 septembrie, în jurul orei 16.30, agenții din comuna amintită au fost sesizați de către o femeie despre faptul că Mihai Simion, cumnatul său, în vârstă de 37 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a se mai întoarce.

Semnalmentele bărbatului dat dispărut la Scorțeni

Prahoveanul are aproximativ 1,82 m înălțime, în jur de 80 de kilograme, păr negru grizonat, tuns scurt, ochi căprui și nu prezintă semne particulare.

Potrivit informațiilor transmise Poliției, el era îmbrăcat cu trening de culoare albastră, tricou gri și pantofi sport tip adidas de culoare neagră. Bărbatul se deplasa cu o bicicletă de damă, fără cadru, marcă necunoscută, culoare grena.

IJP Prahova mai menționează că bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

UPDATE

IJP Prahova a anunțat, în cursul zilei de miercuri, că bărbatul a fost depistat pe raza comunei Cărbunești, acesta nefiind victima vreunei infracțiuni.

 

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image