Prahovean arestat preventiv după ce a tâlhărit o persoană, apoi a distrus geamurile unei pensiuni din Florești și ale mașinilor din apropiere

Scandal mare, în weekend, la Florești. Polițiștii din comună au fost alertați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, că un un bărbat a spart geamurile unei pensiuni și ale mașinilor parcate în apropiere.

După cum aveau să constate oamenii legii, nu era singura ispravă a individului, în seara respectivă. "În timp ce se deplasau la fața locului, polițiștii au observat un grup de persoane care solicita ajutor.  Una dintre ele le-a comunicat faptul că tocmai fusese tâlhărită de un necunoscut, care o lovise cu pumnul în zona feței și îi sustrăsese telefonul mobil și o bancnotă de 50 de lei.  După agresiune, persoana în cauză pătrunsese în curtea unui imobil, unde a și fost găsită de polițiști", explică reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul acuzat că ar fi comis tâlhăria are 23 de ani, este din Filipeștii de Pădure, iar asupra sa a fost găsit telefonul mobil sustras.  Tot el a fost identificat și ca fiind autorul distrugerilor reclamate inițial.

IJP Prahova a anunțat că bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și violare de domiciliu, iar duminică a fost prezentat Judecătoriei Câmpina, instanţa dispunând arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image