fbpx

UPDATE | Prahovean dispărut după ce a fost externat de la Spitalul Județean. Poliția face apel la populație, pentru găsirea bărbatului

Image
Image

Un bărbat de 77 de ani, din comuna Ariceștii Rahtivani, a dispărut fără urmă, acum două zile, după ce ar fi fost externat dintr-o secție a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Polițiștii Secției 2 au fost alertați sâmbătă, în jurul orei 19.40, cu privire la faptul că Dragoș Irimescu nu a mai revenit la domiciliu.

Potrivit IJP Prahova, pe 10 octombrie, acesta s-ar fi prezentat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde i-au fost efectuate investigații medicale, iar în aceeași zi a fost transferat la o secție exterioară a spitalului. Vineri, pe 11 octombrie, bărbatul a fost externat şi ar fi părăsit unitatea spitalicească, plecând într-o direcție necunoscută. 

Nu se dețin informații cu privire la vestimentația purtată la momentul dispariției.

Persoana dispărută are 1,65 metri înălţime, constituţie astenică, păr grizonat, tuns scurt cu vârtejuri pe ambele părți ale frunții, ochi căprui şi nas turtit, iar ca semne particulare prezintă o cicatrice pe partea dreaptă a abdomenului, provenind de la o operație.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoană dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE - IJP Prahova a anunțat duminică, în jurul orei 14.30, că bătrânul a fost găsit pe raza municipiului Ploiești și a fost transportat la spital, pentru evaluare medicală.

UPDATE - Potrivit unor surse, bărbatul părea în stare de ebrietate. Acesta nu era coerent la momentul la care a fost găsit de polițiști. 

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.