Prahovean reținut de polițiștii din Brașov pentru că ar fi agresat sexual un copil de 8 ani, în cimitirul din Boldești-Scăeni

Un tânăr de 29 de ani, din Boldești-Scăeni, a fost reținut ieri de polițiștii din Brașov, acesta fiind bănuit că ar fi agresat sexual un copil de 8 ani.

Incidentul s-ar fi petrecut la finalul săptămânii trecute. Potrivit ziarulincmod.ro, un bărbat s-a prezentat la secția din Boldești Scăieni și a reclamat faptul că fiul său în vârstă de 8 ani a fost agresat sexual de un bărbat pe data de 28 iulie, în jurul orei 18.50. Băiețelul se plimba cu bicicleta și un bărbat ar fi intrat în vorba cu copilul, ademenindu-l într-un cimitir din Boldești Scăieni unde i-ar fi adresat mai multe întrebări cu tentă sexuală și l-ar fi mângâiat, mai scrie sursa citată.

Se pare că, după agresiune, individul a fugit în Brașov, unde a fost identificat, pe 29 iulie, pe numele tânărului fiind emis, ulterior, mandat de aducere.

Jurnaliștii de la ziarulincomod.ro anunță că joi, pe 1 august 2019, bărbatul a fost reținut, iar potrivit unor surse apropiate anchetei s-a efectuat o expertiză psihologică din care a reieșit că bărbatul avea discernământ în momentul când a comis fapta.

În continuare, poliția efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de agresiune sexuală.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image
Image
Image