fbpx

Prahovean reținut după ce, beat fiind, și-a amenințat vecinii

Prahovean reținut după ce, beat fiind, și-a amenințat vecinii

Image
Image

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Doftanei au reținut, joi după-amiază, un bărbat pentru amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice.

 

Bărbatul reținut are 51 de ani și este din comuna Șotrile. Ieri după-amiază, “aflat sub influența băuturilor alcoolice a oprit în fața locuinței unui vecin, moment în care a luat din atelajul hipo pe care îl conducea un obiect contondent cu care a început să lovească în atelaj, amenințându-și totodată și vecinul cu acte de violență. Întrucât persoana vătămată, pentru a evita orice conflict, a părăsit domiciliul, bărbatul a plecat din fața locuinței acestuia și s-a oprit în fața imobilului unei femei, unde de asemenea a început să o amenințe și pe aceasta cu acte de violență”.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul din comuna Șotrile a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.