Prahovean reținut pentru că ar fi încercat să tâlhărească o bătrână, pe o stradă din Ploiești. Agresorul, oprit de un taximetrist

Prahovean reținut pentru că ar fi încercat să tâlhărească o bătrână, pe o stradă din Ploiești. Agresorul, oprit de un taximetrist

Polițiștii ploieșteni au efectuat, miercuri dimineață, percheziții în comuna Dumbrava, la domiciliul unui bărbat bănuit de tentative de tâlhărie.

Fapta ar fi fost comisă pe o stradă din Ploiești, pe 12 martie. Agresorul și-a ales ca victimă o femeie de 78 de ani. Norocul bătrânei a fost că un taximetrist a văzut toată scena și a intervenit. Tot el a sunat și la 112.

“În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat o  percheziție în comuna Dumbrava, la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat faptul că, în seara zilei de 12 martie a.c, persoana bănuită ar fi încercat, prin violență, să sustragă bunuri de la o persoană în vârstă de 78 de ani”, a informat IJP Prahova.

Bărbatul bănuit de comiterea tentativei de tâlhărie a fost “vizitat”, astăzi, de polițiști și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. În urma perchezițiilor, individul a fost condus la audieri și apoi reținut pentru 24 de ore. El urmează să prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image
Image