fbpx

Prahovean reținut pentru furturi... în deplasare! Bărbatul ar fi acționat în București și în județele limitrofe

Image
Image

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie, în judeţul Prahova, la domiciliul unui bărbt de 34 de ani bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt. Indovodul este bănuit că ar ar fi comis mai multe furturi din autoturisme, pe raza Capitalei și în județele limitrofe.

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina bănuitului au fost reţinute două infracţiuni de furt:

- în noaptea de 07/08 mai a.c., prin demontare, ar fi sustras ambele catalizatoare ale unui autoturism parcat în faţa unui imobil din sectorul 2.

- luni, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 02.00- 08.00, prin demontare şi tăiere, ar fi sustras catalizatorul şi filtrul de particule de la un autoturism parcat pe o stradă din acelaşi sector", a precizat Poliția Capitalei, cu mențiunea că ancheta continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, fiind efectuate verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.