Precizările Poliției Prahova, în cazul tinerei căzute din autobuz, la Ploiești. De ce nu a fost audiată victima până acum

Reprezentanții Poliției Prahova au făcut, miercuri, precizări cu privire la ancheta derulată în cazul tinerei care, acum două săptămâni, a fost rănită grav după ce a căzut prin geamul unui autobuz al TCE Ploiești care s-a desprins.

Punctul de vedere a fost transmis după ce apropiații victimei au acuzat, într-o postare publicată pe Facebook, că în acest caz nu a fost deschis dosar penal, dar și că victima nu a fost audiată nici până acum.

Citiți și:  Apel disperat al apropiaților tinerei care a căzut prin geamul unui autobuz al TCE Ploiești: "Avem nevoie de ajutorul vostru! Avem nevoie de martori"

"În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, dosarul penal fiind întocmit de la data producerii accidentului.

De asemenea, precizăm că tânăra nu a fost audiată până în prezent, întrucât s-a ținut cont de recomandările medicale, având în vedere starea ei postoperatorie", a transmis Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, referitor la incidentul din 9 ianuarie.

Citiți și:  Autobuzul TCE din care a căzut o ploieşteancă ar fi fost adus recent de la reparat. Se pare că fusese schimbat chiar geamul respectiv

Sursa foto: Facebook

 

Image
Image
Image