Primarul din Podenii Noi, acuzat că ar fi bătut un polițist local // UPDATE - Reacția conducerii PNL Prahova, după acest incident

Un polițist local din Podenii Noi îl acuză pe primarul comunei, liberalul Mihai Alionte, că l-ar fi bătut, luni dimineață, în a doua zi de lucru după revenirea din concediu.

Polițistul, care s-a mai confruntat în trecut cu probleme de sănătate, ar fi fost în concediu medical și de odihnă, revenind la lucru vineri, pe 19 aprilie. Potrivit avocatei acestuia, citată de ziarulincomod.ro, polițistul nu ar fi găsit, de dimineață, condica de prezență, formulând o solicitare prin care a anunțat acest lucru și faptul că s-a întors la serviciu. La terminarea turei, la ora 16.00, primarul comunei, Mihai Alionte, ar fi refuzat să-i dea condica.

Luni dimineață, relatează avocata, omul ar fi cerut din nou condica de prezență. Ar fi fost luat în primire, în schimb, de edil, care l-ar fi luat la bătaie și l-ar fi îmbrâncit afară din sediul Primăriei. Momentul a fost surprins și de camere de supraveghere montate în zonă.

Bărbatul agresat a fost transportat de ambulanță la Spitalul Județean din Ploiești, după care a mers la poliție pentru a depune, împotriva primarului Mihai Alionte, plângere pentru ultraj.

Jurnaliștii de la Incomod scriu că edilul ar fi refuzat să ofere un punct de vedere cu privire la acuzațiile care-i sunt aduse.

UPDATE - Președintele PNL Prahova va propune suspendarea din partid a primarului acuzat că ar fi bătut un polițist local

Image
Image
Image