Primele detalii privind omorul comis la Puchenii Mari. Fiul victimei, care a mărturisit crima, este deja după gratii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova coordonează ancheta în cazul bărbatului care ar fi fost ucis de propriul fiu, la Puchenii Mari. Cazul este unul cel puțin neobișnuit, pentru că făptașul s-a autodenunțat la scurt timp după comiterea omorului, anunțând ce a făcut prin numărul de urgență 112.

Citiți și:   Apel șocant la 112, în Prahova! Un bărbat a sunat să anunțe că și-a omorât tatăl

Anchetatorii spun că, din primele cercetări, omorul ar fi fost comis pe fondul unui conflict mai vechi, între tată și fiu.

"La data de 19.03.2019, în jurul orelor 16.30, organele de poliție au fost sesizate prin intermediul SNUAU 112, în legătură cu săvârșirea unei infracțiuni de omor pe raza localității Puchenii Mari, jud. Prahova.
Cercetările efectuate în cauză au evidențiat faptul că, la data de mai sus, în jurul orelor 13.30,pe fondul unui conflict familial mai vechi, S. E. P. a aplicat tatălui său, cu care locuia, două lovituri cu un cuțit în zona gâtului, leziuni care au condus imediat la decesul victimei", au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un comunicat transmis miercuri dimineață.

Aceștia au anunțat că inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșire infracțiunii de omor, urmând a fi prezentat Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.

"Cercetările vor fi continuate în această cauză de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, în vederea stabilirii împrejurărilor necesare pentru justa soluționare a cauzei și care să contribuie la aflarea adevărului în procesul penal", se mai arată în comunicatul citat.

 

 

Image
Image
Image