Radare în cascadă pe DN1, vineri, în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din Prahova și Ilfov

Radare în cascadă pe DN1, vineri, în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din Prahova și Ilfov
Polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov derulează vineri o acțiune cu efective mărite pe Drumul Național 1 (Foto: IPJ Prahova)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Radare în cascadă pe DN1! Polițiștii rutieri din Prahova și Ilfov derulează vineri o acțiune cu efective mărite pe Drumul Național 1, în mai multe localități din cele două județe.

Acțiunea a început vineri dimineață și încă este în derulare. Polițiștii rutieri acționează cu radare mobile, în mai multe localități tranzitate de drumul național.

Radare în cascadă pe DN1

„La acest moment, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Serviciul Rutier, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Ilfov desfășoară o acțiune cu forțe mărite pe Drumul Național 1, pe raza mai multor localități din cele două județe”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, într-un comunicat de presă transmis vineri, în jurul orei 10.20.

„Se acționează cu aparatele radar, în cascadă, în vederea combaterii accidentelor rutiere care au drept cauză de producere nerespectarea regimului legal de viteză”, se mai precizează în comunicatul de presă transmis de IPJ Prahova.

Image