fbpx

Razie în piața din Puchenii Mari. Polițiștii au confiscat aproape șapte tone de fructe și legume

Image
Image

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a organizat, vineri, o razie în Piața Agroalimentară din comuna Puchenii Mari,  acțiunea vizând identificarea și verificarea agenților economici care desfășoară activități ilicite și acționează în domeniul  comerțului cu legume și fructe. Polițiștii au verificat 49 de agenți economici și 30 de producători agricoli, fiind legitimate 128 de persoane, și au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 102.000 lei. De asemenea, în urma acțiunii, au fost confiscate peste 6.700 de kilograme de legume și fructe, precum și alte bunuri nealimentare, în valoare totală de peste 11.000 e lei.

Un singur comerciant a rămas, ieri, fără aproape 150 de kilograme de fasole boabe, în valoare de peste 1.000 de lei, pentru că nu putut face dovada provenienței. Mai mult, acesta are de plătit și o amendă  de 5.000 de lei.

O altă amendă, de 1.500 de lei, a fost aplicată unei persoane care ar fi scos la vânzare 2.210 kg de pepeni pentru care, de asemenea, nu a putut face dovada provenienței. În plus, polițiștii a dispus confiscarea mărfii găsite asupra acestei, în valoare de peste 3.300 de lei.

Ilustrație arhivă

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.