fbpx

Reacția IJP Prahova după dezvăluirile agentului care și-a dat demisia din Poliție la 20 de zile de la angajare

Image
Image

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au transmis, joi, un punct de vedere, după ce în spațiul public a apărut o scrisoare deschisă a unui tânăr absolvent de școală de agenți de poliție care mărturisește că a rezistat doar 20 de zile ca angajat al instituției.

Citiți și:  GALERIE FOTO - Un proaspăt absolvent și-a dat demisia din Poliție, la numai 20 de zile după ce a văzut ce înseamnă să fii polițist în cadrul IJP Prahova

"La nivelul inspectoratului sunt demarate proceduri de amenajare a spațiilor de lucru, până la această dată, în cursul acestui an, fiind deja reabilitate  cinci posturi de poliție.

Referitor la demisia depusă de către agent, precizăm faptul că acest lucru este un act unilateral de voință, deși s-au purtat discuții în acest sens cu lucrătorul.

Totodată, s-a dispus efectuarea unor verificări de către structurile de specialitate din cadrul unității, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi luate măsuri în consecință" este scurta reacție transmisă de reprezentanții IJP Prahova.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.