fbpx

Scandal la Zilele Orașului Plopeni. Mai multe persoane au ajuns la Poliţie după ce s-au încăierat cu lopeţi şi bâte

Image
Image

7 persoane au ajuns la Poliţie după ce s-au încăierat cu lopeţi şi bâte la Zilele Oraşului Plopeni.
Scandalul a izbucnit sâmbătă, 17.08.2019, în jurul orei 15.30, când două grupuri de persoane s-au luat la bătaie, la evenimentul organizat pe stadionul “Gheorghe Silaev”. Scandalagii, înarmați cu bâte și lopeți, au fost opriți de jandarmii care asigurau păstrarea ordinii publice și au fost conduși la sediul poliției orașului Plopeni.

"În data de 17.08.2019, in jurul orei 15.30, efectivele din cadrul I.J.J.Prahova care executau misiunea de asigurare a ordinii publice, la activitatea cultural artistică „Zilele Orașului Plopeni”, ce se desfăşura pe stadionul “Gheorghe Silaev” din oraş, s-au sesizat din oficiu despre faptul că doua grupuri de persoane s-au încăierat, lovindu-se reciproc, folosind diverse obiecte contondente (bâte şi lopeţi), tulburând ordinea și liniștea publică.
Efectivele de jandarmi au intervenit pentru stoparea activităţii şi aplanarea conflictului, folosind mijloacele de intervenție din dotare.
Scandalagii au fost condusi la sediul poliției oraşului Plopeni, unde au fost identificati, audiati şi li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului, de către personalul medical din cadrul S.J.U.Ploieşti, neimpunându-se internarea nici unei persoane.
În cauză a fost întocmit proces-verbal de sesizare a organelor judiciare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Tulburarea gravă a ordinii publice”".

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.