Scene de groază în Prahova! Un bărbat și-a luat cu forța copiii de lângă mama lor, încălcând ordinul de protecție. Individul, cercetat acum în libertate

Doi copii din Prahova au fost căutaţi ore în şir de poliţie, zilele trecute, după ce au fost luaţi cu forţa de lângă mama lor chiar de tată, pe numele căruia instanța emisese ordin de protecție.

Mama copiilor a alertat Poliția după ce soţul, cu care se află în divorţ, ar fi venit acasă, însoţit şi de fratele lui, şi ar fi luat cu forţa de lângă ea pe doi dintre cei trei copii ai familiei. Bărbatul nu a anunţat unde duce copiii, iar când femeia a încercat să riposteze, ar fi fost împinsă şi lovită, relatează Adevarul.

Copiii au fost găsiţi de poliţişti la noul domiciliu al tatălui lor, în comuna prahoveană Dumbrăveşti, de unde au fost luaţi şi redaţi mamei.

Tatăl copiilor a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că nu a respectat ordinul de protecţie, dar şi pentru violenţă în familie, însă nu poate fi acuzat de răpire, pentru că este părintele minorilor.

Chiar dacă a ajuns inițial după gratii, în ura celor petrecute, procurorul de caz de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a decis ca individul să fie cercetat sub control judiciar, mai scrie Adevarul.

 

 

 

Image
Image
Image
Image