Scene de groază la Spitalul Județean din Ploiești. O femeie s-a aruncat de la etajul V

O pacientă de 58 de ani, aflată la secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Ploiești (locația Nord), s-a aruncat în gol, de la etajul cinci al clădirii. Scenele șocante s-au petrecut joi după-amiază, în jurul orei 18.00.

Cadrele medicale au intervenit imediat, victima fiind preluată la Unitatea de primiri Urgenţe, unde au început manevrele de resuscitare. Din păcate, însă, eforturile au fost în zadar, iar femeia a decedat.

Poliția a anunțat că la fața locului au fost demarate cercetările și este în curs o anchetă pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ziarulincomod.ro scrie că femeia ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor și acum două zile, spânzurându-se cu un cablu de telefon, însă ar fi fost oprită de alți pacienți. De altfel, potrivit aceleiași surse, se pare că aceasta ar fi fost internată inițial la Psihiatrie, fiind diagnosticată cu sindrom depresiv acut, dar ar fi ajuns apoi la cardiologie, din cauza problemelor grave cu inima.

Pacienta s-ar fi aruncat de la fereastra salonului, în care se mai aflau și alte femei internate. De această dată, însă, nimeni nu a mai reușit să o împiedice să ducă la îndeplinire planul de a-și pune capăt zilelor.

 

Image
Image
Image