Sportivi din Buzău atacați cu motocoasa, la Bușteni. O tânără de 19 ani a fost rănită

Sportivi din Buzău atacați cu motocoasa, la Bușteni. O tânără de 19 ani a fost rănită

Un grup de pugiliști din Buzau, majoritatea minori, a fost atacat cu motocoasa, luni seară, la Bușteni, unde sportivii de aflau în cantonament. Agresorul era beat.

 

Luni seară, după ora 20.00, un grup de peste 15 băieţi şi fete, mulţi dintre ei minori, componenţi ai clubului de box din Buzău, au ieşit la plimbare prin staţiunea Buşteni, la finalul ultimului antrenament . Sportivii ar fi fost abordați de trei localnici în stare de ebrietate. Unul dintre ei ar fi atacat-o cu o motocoasă pe Bianca Lăcătușu, cea care le-a cerut bărbaților să păstreze distanța.

Victima, în vârstă de 19 ani, a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată. Bianca Lăcătușu a povestit, pentru Adevărul, că s-a gândit în primul rând la siguranţa colegilor săi, mulţi dintre ei copii de 14 - 15 ani. Fata a spus că a fost rănită la mână și puțin la spate.

Dosar penal pentru prahoveanul care i-a atacat pe sportivii din Buzău

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Stațiunii Bușteni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în fața unui magazin din stațiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane.

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din fața unui magazin.

Bărbatul aflându-se sub influența alcoolului, ar fi pornit o motocoasă și ar fi îndreptat-o către tânără, provocându-i mai multe răni la nivelul brațului drept.

Polițiștii au reușit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din orașul Bușteni, fiind depistat de către patrula de siguranță publică, în proximitatea locului faptei și condus la sediul unității de poliție pentru audieri.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe si tulburarea ordinii și liniștii publice", a precizat IJP Prahova, în cursul zilei de miercuri, referitor la evenimentul de la Bușteni.

Sportivele au ajuns marţi acasă, în cazul victimei impunându-se continuarea îngrijirilor medicale.

Citiți mai multe detalii despre incidentul de luni seară pe adevarul.ro.

 

Sursa foto: adevarul.ro

 

 

Image
Image
Image