Surse: Autobuzul TCE din care a căzut o ploieşteancă ar fi fost adus recent de la reparat. Se pare că fusese schimbat chiar geamul respectiv

Anchetă penală, la Ploieşti, după ce o tânără de 18 ani a căzut dintr-un autobuz al firmei de transport public a municipalităţii. Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs bizarul incident, primele informaţii fiind că fata s-a dezechilibrat, s-a lovit de geam, iar acesta s-a desprins, tânăra ajungând pe carosabil. Aceleaşi informaţii mai arată că mijlocul de transport în comun ar fi fost trimis anul trecut la reparat şi revenise de curând în circulaţie.

Se pare că reparaţiile comandate de TCE Ploieşti ar fi vizat tocmai înlocuirea acelui geam. Potrivit surselor noastre, lucrările nu au fost făcute de angajaţii Transport Călători Express, ci s-a apelat la o firmă specializată, iar lucrarea se află încă în garanţie.

Informaţia nu a fost comentată oficial, însă, dacă ea se confirmă, atunci poliţiştii ar urma să facă verificări şi cu privire la calitatea lucrărilor respective, pentru a vedea dacă reparaţiile au fost efectuate corespunzător, iar geamul şi chederele au fost instalate cum trebuie.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Dosar penal, la Ploieşti, după ce o fată de 18 ani a căzut prin geamul unui autobuz al TCE

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 20.30, pe Bulevardul Independenței. Victima a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță.

Image
Image
Image