fbpx

Tâlhar din Buzău prins în flagrant de un polițist din Ploiești aflat în timpul liber

Image
Image

Norocul victimelor, ghinionul tâlharului! Un polițist din Ploiești aflat în timpul liber s-a aflat la locul potrivit, luni după-amiază. Acesta a surprins în flagrant un tânăr care i-ar fi smuls unei bătrâne lănțișorul de la gât.

Întreaga scenă s-a petrecut ziua, în amiaza mare, mai precis în jurul orei 16.20, pe str. Popa Farcaș. 

"Se pare că unei femei în vârstă de 80 de ani, care se deplasa pe stradă împreună cu soțul său, i-ar fi fost smuls de la gât lănțișorul, de către un tânăr care s-a apropiat din sens opus, după care a fugit. În zonă se afla în timpul liber agentul șef adjunct de poliție TUDOSE ADRIAN din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care, fără ezitare a pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze în scurt timp și să-l predea echipajului sosit la fața locului", a anunțat IJP Prahova.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie și se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Individul prins în flagrant este un tânăr de 20 de ani din municipiul Buzău, domiciliat fără forme legală în municipiul Ploiești, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de astăzi el va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.