Tânără de 25 de ani din Prahova, căutată cu disperare de familie! Fata ar fi însărcinată, iar mama ei acuză că ar fi fost răpită // UPDATE

O femeie din satul Strejnic, comuna Târgșorul Vechi, reclamă că fiica sa, de 25 de ani, ar fi dispărut de mai multe zile. Tânăra, care ar fi însărcinată în două luni, ar fi plecat de acasă acum două săptămâni. Aceasta ar avea probleme de sănătate care s-ar fi agravat, pe fondul unei decepții în dragoste. Tot din această cauza, ea s-ar fi certat cu familia și, de la jumătatea lunii septembrie, ar fi preferat să caute adăpost, seară de seară, la Centrul pentru persoane nevoiașe din Bariera București.

"În fiecare zi, până joia trecută, m-am dus la ea să-i duc mâncare și să văd ce face. De vineri nu am mai fost, pentru că eram hulită de cei care își fac veacul pe acolo. Pe 1 octombrie, însă, fiica mea ar fi trebuit să vină în sat ca să-și ridice pensia. Când am aflat că nu și-a luat banii mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și m-am dus la Centru, unde mi s-a spus că nu a mai revenit de sâmbătă, 28 septembrie. A plecat fără bagaje, toate lucrurile ei sunt acolo", susține Ioana Magdalena Mărgărit, mama tinerei care ar fi dispărut fără urmă.

Femeia spune că de la Centrul pentru persoane fără adăpost nu a aflat decât că fiica ei nu s-a mai întors acolo de vineri sau, cel mai probabil, de sâmbătă. În momentul în care a început să o caute, însă, prin cartier, cu poza în mână, o femeie ar fi oprit-o să-i spună că cineva ar fi pus ochii pe fată și aceasta ar fi răpită.

Cazul se află deja în atenția Poliției, care a început cercetările. Reprezentanții IJP Prahova au confirmat, pentru Telegrama, că dispariția fetei a fost reclamată de familie.

Potrivit sursei citate, tânăra, Mariana Mierlă, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliu acum două săptămâni purtând, la acel moment, o rochie albă, înflorată, sandale și având asupra ei o geantă.

Persoana dispărută are 1,70 metri înălțime, constituție atletică, păr blond, lung și nu prezintă semne particulare.

Cine o vede sau poate oferi informații despre unde s-ar putea afla aceasta este rugat să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție sau să apeleze de urgență numărul 112.

UPDATE - Anunțul Poliției Prahova:

"Ieri, 02 octombrie 2019, în jurul orelor 14:40, am fost sesizati despre faptul că numita MIERLĂ MARIANA, în vârsta de 25 de ani, din comuna Târgșoru Vechi, sat Strejnicu, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Se pare că acesta ar fi plecat de la domiciliu cu aproximativ două săptămâni în urmă la un centru de pe raza de sud a municipiului Ploiești de unde, în urmă cu aproximativ 3 zile ar fi plecat, iar până în prezent nu a mai revenit.

La momentul plecării de la domiciliu, purta o rochie albă, înflorată, fiind încălțată cu sandale și avea asupra sa o geantă.

Semnalmente:
1,70 metri înălțime, păr blond, lung, ochi căprui, fără alte semne particulare.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de politie".

UPDATE - Tânăra din Strejnic căutată cu disperare de familie a fost găsită la Bușteni

 

 

Image
Image
Image
Image