Tânără din Prahova luată pe sus de fostul iubit, bătută şi violată

Caz șocant la Măneciu, unde o tânără de 25 de ani reclamă că a fost sechestrată, bătută și violată de fostul iubit, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cel acuzat de asemenea fapte a ajuns deja după gratii.

Polițiștii Secția Rurală nr. 11 Drajna au fost sesizați, în seara de 20 spre 21 iulie, că o tânără de 25 de ani ar fi fost luată cu forța dintr-un restaurant din comuna Măneciu de un bărbat, care a ținut-o la domiciliul lui, împotriva voinței ei. Fata a fost găsită în stare de agitație, în fața restaurantului indicat.

"Din primele cercetări a rezultat faptul că aceasta avusese o relație de prietenie cu persoana reclamată, însă, din cauza comportamentului său violent, în luna iunie se despărțise de el. În seara respectivă, s-a întâlnit cu el, în timp ce se afla la o nuntă. La solicitarea acestuia, a acceptat să îl conducă până acasă cu mașina tatălui ei. Ajunși în fața locuinței, însă, bărbatul i-a luat cheile din contact și telefonul mobil, solicitându-i să intre în locuința sa pentru a discuta. Deoarece l-a refuzat, a fost lovită și dusă cu forța în casă, unde a fost violată. Ulterior, a reușit să plece din locuința bărbatului, deplasându-se cu autoturismul în localitatea Măneciu Ungureni, unde s-a și întâlnit cu polițiștii", au explicat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, luni fiind prezentat Parchetului  de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image
Image
Image
Image