Tânărul care ar fi înjunghiat-o pe profesoara de la "Spiru Haret" a fost reținut

Bărbatul de 22 de ani, fost elev al victimei, a fost reținut, marți seară, conform dispoziției date de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Acesta este cercetat pentru tentativă de omor.

Citiți și:  "Cuțitarul" de la "Spiru Haret" fusese condamnat, în 2017, la închisoare cu suspendare, după ce amenințase un coleg de clasă

Se pare că ieri, în momentul atacului, tânărul se afla în stare de ebrietate. El pare să-și fi premeditat, însă, fapta, asupra sa fiind descoperit un arsenal întreg.

În momentul în care a fost prins de jandarmi, la aproximativ 30 de metri de intrarea în colegiu, acestuia i-a fost făcut un control corporal și al bagajelor, forețele de ordine găsind un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, din care se pare că acesta consumase deja.

Între timp, la Spitalul Județean din Ploiești, victima a ieșit din operație, fiind internată la Terapie Intensivă. Marți seară, aceasta era stabilă, dar medicii erau rezervați cu privire la evoluția stării sale.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image