fbpx

Taxi al unei firme din Buzău, incendiat pe o stradă din Ploiești

Taxi al unei firme din Buzău, incendiat pe o stradă din Ploiești
Image
Image

Un autoturism care aparținea unei firme de taxi din Buzău a fost incendiat, în noaptea de marți spre miercuri, pe o stradă din Ploiești. Ancheta a demonstrat că ar fi vorba despre un conflict în familie, făptașul fiind o rudă de-a proprietarului, care primise autoturismul în folosință.

“La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești au fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiu, într-o zonă fără imobile, se află un autoturism cuprins de flăcări, fără ca în zonă să fie identificată vreo persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în urma intervenției pompierilor  incendiul fiind lichidat.

Din primele verificări efectuate a rezultat că autoturismul a fost incendiat și aparține unei societăți comerciale din județul Buzău, care efectuează transport de persoane în regim taxi”, a transmis IJP Prahova.

Taxi împrumutat și apoi incendiat

Polițiștii din Prahova și Buzău au descoperit că, în jurul orei 4.30, prin S.N.U.A.U. 112 a fost primit un apel, de la o femeie din municipiul Buzău, prin care aceasta sesiza faptul că se simte amenințată de tatăl cumnatei ei, care i-a trimis un mesaj prin care îi spunea că i-a incendiat autoturismul, în Ploiești.

“Din verificări a rezultat că autoturismul în cauză îi fusese încredințat bărbatului, spre folosință, de către familia femeii, la data de 12 octombrie a.c.“, potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova.

Bărbatul suspectat de incendierea mașinii de taxi, audiat și reținut

În urma activităților investigative desfășurate în Ploiești, în mai puțin de o oră de la stabilirea situației de fapt, polițiștii Secției 1 au reușit identificarea și depistarea bărbatului, care a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii. IJP Prahova a anunțat, miercuri seară, că în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere prin incendiere.

 

Foto cu caracter ilustrativ (botosaninews.ro)

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.